Wat doet Tante Vroesh?

Het zwaaiende handje wordt steeds kleiner. Jij vertrekt naar je werk, je kind blijft achter bij de gastouder. Heel vertrouwd. Door de juiste match te maken, zorgt gastouderbureau Tante Vroesh ervoor dat je je kind met een gerust gevoel gedag zegt.

Ondersteuning van de gastouder

Maar Tante Vroesh doet meer. We ondersteunen onze gastouders op allerlei vlakken, zodat zij al hun energie in de kinderen kunnen steken. Dat wij dit werk uitvoeren, merk je meestal niet. Want als de opvang op rolletjes loopt, heb je nergens omkijken naar.

Wat doet gastouderbureau Tante Vroesh?

  1. Voordat een gastouder zich bij ons netwerk aansluit, doen we uitgebreid onderzoek.
  2. We verzorgen de volledige administratie van de gastouder.
  3. Twee keer per jaar bezoeken wij onze gastouder voor een evaluatie over de gastouderopvang.
  4. Eén keer per jaar doen wij een risico inventarisatie veiligheid en gezondheid bij de opvanglocatie. Wil je de risico inventarisatie van jouw gastouder ontvangen, vraag het ons.
  5. Doorlopend controleren wij of een gastouder blijft voldoen aan de Wet en regelgeving Kinderopvang.
  6. We spreken onze gastouders regelmatig over hoe het gaat en staan ze bij met raad en daad.
  7. Bij ziekte of vakantie zetten wij ons in voor vervanging.
  8. Gastouders kunnen bij ons verschillende cursussen volgen. Dit kan een EHBO-cursus zijn, maar ook een training in het kader van spelenderwijs leren.
  9. Permanente educatie bieden wij aan via kinderwijsTv. Als ouder mag je ook aangeven dat je hier gebruik van wil maken.

Aandacht voor jou als ouder

Dat we veel aandacht hebben voor onze gastouders, betekent natuurlijk niet dat we jou vergeten. Om in contact te blijven, organiseren we elk jaar de Tante Vroesh-dag. Ook kun je als ouder speciale thema-avonden bezoeken. Wil je meepraten over het reilen en zeilen binnen Tante Vroesh? Neem dan plaats in de oudercommissie. Want jij als ouder verdient een belangrijke stem, vinden wij!

× Heb je een vraag aan Tante Vroesh?