Waarom gastouderopvang?

Met een gastouder of nanny kies je voor flexibiliteit

Kies je voor een kinderdagverblijf of ga je voor een gastouder? Krijg je een kindje, dan heb je hier vast al over nagedacht. Tante Vroesh adviseert gastouderopvang. Dat klinkt logisch, maar we geven dat advies natuurlijk niet zomaar. Gastouderopvang biedt namelijk meerdere voordelen:

  • Flexibele dagen en tijden: Je bepaalt zelf wanneer je jouw kindje wegbrengt. Tot een maand en soms zelfs een week van tevoren kun je de gewenste opvangdagen doorgeven. Ook weekend-, avond- en nachtopvang behoren tot de mogelijkheden.
  • Betalen naar wat je afneemt: Omdat gastouderopvang flexibel is, wisselen de uren die je afneemt. Het mooie is dat je alleen betaalt voor de opvangdagen die je bij de gastouder hebt vastgelegd. Zijn je kinderen in de vakantie thuis, dan betaal je dus niets.
  • Lage tarieven: De opvang is kleinschalig, waardoor de kosten relatief laag zijn.
  • Vertrouwde, veilige plek: Bij Tante Vroesh krijg je alle vrijheid om een gastouder te kiezen waarbij je je goed voelt. Zo weet je zeker dat je kind op een vertrouwde, veilige plek wordt opgevangen.
    Klik hier voor een overzicht waar een gastouder minimaal aan dient te voldoen en gastouders die met Tante Vroesh samenwerken voldoen hier ook aan.

× Heb je een vraag aan Tante Vroesh?