Nieuws

  • Geniet jij van kinderen om je heen?
  • Van hun eindeloze fantasie en creativiteit?
  • Hun pure blik op deze wereld?
  • En zou je het liefst hun ontwikkeling van dichtbij willen volgen?
  • Houd jij ervan om zelf jouw werk vorm te geven?
  • En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Om thuis te kunnen zijn voor je eigen kinderen?
  • Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zijn op zoek naar nieuwe gastouders en willen graag met jou in contact komen.

Binnenkort start er in samenwerking met Deltion Zwolle een opleiding speciaal voor mensen, zoals jij!

Wat bieden wij?

Tante Vroesh is nauw betrokken bij jouw hele traject.

Zo zullen wij jou eerst meer vertellen over de opleiding en over het werk als gastouder. Je krijgt heldere uitleg van ons en we nemen de tijd om elkaar eerst te leren kennen, zodat je goed kunt afwegen of het gastouderschap echt iets is voor jou.

Wanneer je ervoor kiest om de opleiding te gaan volgen, zullen wij jou begeleiden en je helpen om een passende stageplek te vinden bij een van onze gastouders. En als je daarna gaat samenwerken met ons, kun je ook (een deel) van jouw studiekosten terugverdienen.

Wat vragen wij van jou?

Een positieve ondernemende instelling om deze studie met een diploma af te sluiten. Gedurende de looptijd van de studie zul je 16 uur per week stagelopen bij een gastouder. De intentie om samen te werken met Tant Vroesh.

Handig om te weten

Je kan op verschillende momenten in het jaar instromen bij deze opleiding. De eerstvolgende ronde start op 24-1-2022. Iedere 10 weken kun je weer opnieuw instromen bij deze opleiding Werkplekleren (WPL), dus je hebt meerdere startmogelijkheden. Wel zo fijn.

En dan?

En wat als je dan (bijna) klaar bent met de opleiding en graag aan de slag wilt gaan?

Dan begeleiden we jou verder. We laten je niet zomaar een eindje rond dobberen, maar werken dan met je samen om jouw opvang vorm te geven. En ook als je werkt als gastouder zullen we blijven samenwerken en trainingen blijven bieden. Want als gastouder ben je nooit uitgeleerd. Er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken, waar jij weer blij van wordt! Samenwerken = elkaar versterken.

Iets voor jou?

Word jij blij of misschien wel nieuwsgierig van dit aanbod en wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via deze link of mail naar info@tantevroesh.nl / bel naar 038-8511872

× Heb je een vraag aan Tante Vroesh?