Tarieven voor gastouders

Gastouderopvang is een toegankelijke vorm van kinderopvang. Zeker als het gaat over de tarieven. Gastouderbureau Tante Vroesh ziet elke gastouder die samenwerkt met haar als ondernemer die zelf haar uurtarief en werkwijze bepaalt, op die wijze gaat zij met haar gastouders om.

Gastouder als ondernemer

Als ondernemer investeer in jouw gastouderopvang en dan wil jij natuurlijk ook dat er goed en overzichtelijk voor jouw financiën wordt gezorgd, dat doen wij door de samenwerking met de gastoudercentrale (vanaf de start van Tante Vroesh in 2006). Samen zorgen wij voor de kwaliteit van jou opvang dat deze up-to-date en hoog blijft, door trainingen, cursussen en workshops aan te bieden die jij kan volgen bij Tante Vroesh. Dit zijn zo maar wat voorbeelden over het ondernemen voor jouw gastouderopvang. Voor meer informatie over het ondernemer zijn in de gastouderopvang lees hier verder. Tante Vroesh wil jou als gastouder ontzorgen, zodat jij je bezig kunt houden waar jouw hart en passie ligt, namelijk zorgen voor de kinderen. Zo heb je zo min mogelijk administratieve rompslomp, alles kan jij snel en makkelijk bijhouden op jouw persoonlijke pagina, waar je ook jouw verschillende kosten in kan bijhouden en een voorbeeld van een fiscaal-overzicht kan maken.

Uurtarief

Onze gastouders bepalen hun eigen uurtarief. Het gemiddelde ligt rond de €6,30 per uur per kind variabele prijzen zijn ook mogelijk, vraag gerust voor meer informatie.
Op de achtergrond voert Tante Vroesh allerlei werkzaamheden uit om te zorgen dat het met jou goed gaat en wij jou zoveel mogelijk kunnen ondersteunen. Daarvoor vragen wij via 3,3% van je omzet, voor jou als gastouder zijn dit aftrekbare kosten op je aangifte inkomstenbelasting, het zijn kosten ten behoeve van jouw gastouderopvang.

Wij hebben een document (PDF) gemaakt waar je het minimumloon voor nanny’s kunt inzien: minimumloon voor nanny

Diensten

Als een open en eerlijke organisatie bieden wij ondersteuning aan onze gastouders wanneer nodig. Het is van groot belang dat gastouders zich open en eerlijk opstellen en zich houden aan de regels en afspraken die zijn vastgelegd voor gastouderopvang. Klik hier voor een overzicht van onze diensten voor gastouders.

 

× Heb je een vraag aan Tante Vroesh?