Wil jij gastouder worden?

Tante Vroesh helpt jou gastouder worden

Als gastouder doe je niets liever dan met kinderen werken. Tegelijkertijd heb je een eigen bedrijf. Dit betekent dat je van alles moet regelen, en dat is soms best lastig. Gastouderbureau Tante Vroesh biedt ondersteuning, zodat je zelfverzekerd zelfstandige kunt zijn.

Voor je inschrijving als gastouder werkt Tante Vroesh samen met De Gastoudercentrale, een onafhankelijke serviceorganisatie met – heel belangrijk – een online marktplaats waar ouders en gastouders elkaar kunnen vinden.

We zoeken kinderen die je kunt opvangen

Voordat je kinderen kunt opvangen, moet je ze eerst zien te vinden. Meldt een ouder zich bij ons, dan doen we eerst een beroep op ons eigen netwerk. Jou dus. We sturen een mail waarop je kunt reageren of benaderen je direct. Uiteindelijk bepaal je zelf of je de samenwerking aangaat. Dat je er een goed gevoel bij hebt, staat voorop.

Je hebt nergens omkijken naar

Van de administratie tot advies over opvang, bij Tante Vroesh krijg je ondersteuning op allerlei vlakken. We zijn betrokken, respecteren je keuzes en geven je alle vrijheid. Door er voor je te zijn, sta je sterk. Zo kun je al je energie in de opvang steken. En de kinderen een veilig, vertrouwd thuis bieden.

De Gastoudercentrale

Na het invullen van je gegevens ontvang je een e-mail met een login voor de Opvangapp.nl. Tante Vroesh controleert je inschrijving en neemt je verzoek tot plaatsing op de gastoudermarktplaats in behandeling. Daarna ben je al vindbaar voor ouders!

Opvangen doen we samen

Tante Vroesh beschikt over een netwerk van zo’n zestig gastouders: ondernemende professionals met liefde voor hun vak. Ben je gastouder bij ons, dan gaan we voor je op zoek naar kinderen die je kunt opvangen. Ook verzorgen we je administratie en geven we advies. Maar bovenal bieden we je de vrijheid om eigen keuzes te maken. Je bent immers niet voor niets zelfstandig ondernemer.

Word jij gastouder bij Tante Vroesh? Dit zijn jouw zekerheden.

Vrijheid

zelf bepalen welke kinderen je opvangt

Respect

ruimte voor elkaars wensen en ideeën

Open

weten wat je van elkaar verwacht

Eerlijk

duidelijk zijn over wat je van iets vindt

Sociaal

aandacht voor ouder en kind

Huiselijk

een vertrouwde, veilige plek
Inzetjes-slimmerik_01

Veelgestelde vragen door gastouders

Service-overzicht voor gastouders

Gastouders zien wij als onafhankelijke professional. Als onafhankelijke professional heb je bedrijfskosten en wij willen je graag ondersteunen bij het runnen van jouw bedrijf. Bekijk hier ons aanbod van service en diensten.

Hoe word ik gastouder?

Door je in te schrijven bij Gastouderbureau Tante Vroesh, weten wij dat je gastouder of nanny wilt worden. Zodra wij jouw aanmelding ontvangen, lopen we samen vier stappen door om gastouder te worden.

Waar kan ik de inspectierapporten vinden van Tante Vroesh en/of de gastouder?

In het LRK (Landelijk Register Kinderopvang)  kan je deze inzien. Deze gegevens zijn ook openbaar beschikbaar gesteld door de overheid. Klik hier en zoek op: alleen achternaam en woonplaats, dit is meestal het makkelijkst. Soms is het wat lastiger, zoek dan op: straatnaam (van de opvanglocatie) en woonplaats.
× Heb je een vraag aan Tante Vroesh?